A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маньківський заклад дошкільної освіти «Росинка»
Маньківської селищної ради Черкаської області

Що робити, якщо дитина, яка вже певний час відвідує секцію, почала проявляти небажання займатися?

Дата: 12.11.2021 15:26
Кількість переглядів: 49

Що робити, якщо дитина, яка вже певний час відвідує секцію, почала проявляти небажання займатися?

Треба постаратися з'ясувати причину "сабо­тажу". Це можуть бути, наприклад, завеликі на­вантаження, до яких ваша дитина не готова. Або, можливо, у неї щось не виходить, і як результат — вона починає непокоїтись і заявляє, що взагалі не хоче більше ходити в цю секцію. Коли причина зрозуміла, з нею легше впоратися.

Потроху займайтеся з дитиною спортом удо­ма, тоді й навантаження в секції будуть перено­ситися легше. Так, дорогі батьки, наші діти деко­ли такі само ліниві, як і ми, і їм не хочеться робити зарядку — це ж праця. Набагато легше подивити­ся мультфільми або посидіти за комп'ютером. Тут найкращий засіб — власний приклад.

Є ще один варіант: усім дітям до вподоби вчити батьків, тож нехай малюк буде вашим тренером, адже йому мимоволі доведеться показувати вам вправи, щоб ви навчилися їх виконувати.

Можна спробувати і змінити секцію, а то й кіль­ка, головне — знайти те, що буде цікаво саме ва­шій дитині. Зрештою, ми прагнемо, перш за все, не спортивних досягнень і перемог за будь-яку ціну, а гармонійного розвитку особистості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора