A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Маньківський заклад дошкільної освіти «Росинка»
Маньківської селищної ради Черкаської області

НОВИНИ

Дата: від до Скинути

Заняття "Як кошенята в осінньому лісі побували"

Заняття "Як кошенята в осінньому лісі побували" Мета: продовжувати формувати знання дітей  про осінні явища природи, пори року, місяці; закріпити знання дітей про осінні кольори, дерева, диких тварин, пташок,розрізняти і називати геометричні фігури.

15:34 30.11.2021

Заняття "Подорож на повітряній кулі" вихователь Кулинич Т.І.

  Заняття " Подорож на повітряній кулі" вихователь Кулинич Т.І Мета. Поглибити знання дітей про осінні явища в природі, навчати  відповідати на запитання вихователя, вчити декламувати невеликі вірші, закріпити поняття «один», «багато», «велика», «мала», перевірити вміння порівнювати групи предметів. Розрізняти і називати геометричні фігури (круг, квадрат, трикутник). Та основні кольори (жовтий, червоний, зелений, синій); вчити орієнтуватися у поняттях на, під, вгорі, над, внизу, біля; Знайомити дітей з нетрадиційною технікою малювання; розвивати пам`ять, мислення, увагу та дрібну моторику рук. Виховувати старанність, активність, дружні взаємини між дітьми.

13:44 18.11.2021

Заняття "Подорож колобка" Шпилева Т.Ю.

Програмовий зміст: Вчити дітей будувати прості речення, погоджувати слова  в реченні  в роді, числі,, правильно вживати у реченні  прийменники."на", "під".. Продовжувати збагачувати словниковий запас. Виховувати уважність, посидючість. Розвивати любов до природи, до тварин.

15:07 11.11.2021

Заняття "Що нам осінь принесла?" вихователь Крамаренко Т.А.

  Заняття "Що нам осінь принесла?" вихователь Крамаренко Т.А. Мета. продовжувати знайомити дітей зі змінами у природі, що відбуваються восени. Закріплювати знання про те, де ростуть фрукти, овочі, гриби. Вчити дітей відповідати на запитання, збагачувати словниковий запас. Розвивати мовлення, пам`ять, увагу, мислення.  Формувати вміння користуватися папером і клейстером, зокрема, викладати їх на папері, попередньо намащуючи клеєм. Виховувати емоційне ставлення до природи; вміння помічати її краси і тендітність, милуватися об`єктами та явищами.

14:12 13.10.2021

Капітошка (Кулинич Т.І.)

Мета:  навчати дітей прикладати деталі на основу, закріпити вміння розрізняти предмети за величиною  та кольором; розвивати дрібну моторику  дошкільників та тактильні відчуття; активізувати допитливість,  розвивати увагу, мислення.

17:54 20.05.2021

Заняття "Ой, ялинко зелененька" (Доценко С.В.)

Мета: формувати вміння дітей відщипувати, скочувати, придавлювати пластилін; розвивати точність рухів руки і очей; вчити спільно працювати великою групою; розвивати творчу уяву,

17:54 20.05.2021

Тиждень  безпеки 

В ЗДО «Росинка» з 11.05 по 14.05.2021 р. пройшов Тиждень  безпеки  «Бережімо себе, діти», головною метою якого було поліпшення якості навчально- виховної роботи з дітьми з питань особистої безпеки та захисту життя у надзвичайних ситуаціях. Завдання дорослих — педагогів і батьків — не залякувати дітей, а,

17:53 14.05.2021

Великодні дива

З 29 квітня по 5 травня у нашому закладі проходила виставка "Великодні дива" щиро дякуємо за участь всіх, хто долучився та виготовив великодні  вироби.

10:05 05.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора